INFORMASJON

FDV DOKUMENTASJON FOR RYTERNA PORTER

FDV dokumentasjon innebærer krav til forvaltning, drift og vedlikehold av et produkt. Dokumentasjonen inneholder generell informasjon om garasjeporten samt veiledning til vedlikehold og sikkerhet. Ved hjelp av FDV dokumentasjon skal det være mulig å drifte og vedlikeholde på en effektiv og økonomisk måte, slik at garasjeporten skal fungere optimalt over hele dens «estimerte» levetid.


MULTILAGSPANEL:

TLP industriport består av 40 mm tykk sandwich-isolert stålseksjon. Standard seksjonshøyder er 500 og 610 mm.

1. Tetningslist
2.Polyurethanskum
3. Innside profilert stålplate
4. Utside profilert stålplate

Tekniske opplysninger

HVORFOR VELGE RYTERNA GARASJEPORT?

Komfort. Leddport er enkel og bruke - den gir deg maksimal plass både inni og utenfor garasjen. Dette gir deg mulighet til å parkere bilen helt inntil porten.

Variasjon. Bredt utvalg av design. Ryterna tilbyr flere typer leddporter av både standard og unik design. Har du en visjon om hvordan porten din skal se ut? Ryterna produserer ut i fra kundens ønsker.

Tilpassing. Alle garasjeporter produseres etter nøyaktige mål og ønsker. Du kan derfor få en port som passer nøyaktig til din garasje for en gunstig pris.

FYLLING- OG VINDUSINNDELING

CE-MERKET OG SP GODKJENT

Ryterna industriporter er CE-merket og oppfyller de nyeste EN-kravene. Porten er testet og godkjent av laboratoriet SP Provning Forskning i Sverige.

SERTIFIKATER


PRIVATPORTER


INDUSTRIPORTER


SKYVEPORTER


PORTÅPNER


LABANK / RETRO


DESIGNPORTER


TOFLØYET DØR


RESERVEDELER TIL ALLE TYPER GARASJEPORTER


NYHETER OG OPPDATERINGER:

HOVEDLEVERANDØRER:

Klikk på logoen for å komme inn på nettsiden deres.