RYTERNA TLP

TLP industriport består av 40 mm tykk sandwich-isolert stålseksjon. Standard seksjonshøyder er 500 og 610 mm. Portene leveres i Ribb eller i Makroribb utførelse - andre overflater er tilgjengelig på forespørsel. Seksjoner av denne typen kan brukes på porter opptil 50 kvadratmeter.


Standard størrelse er opp til 8000 x 6000 mm, større størrelser kan leveres på forespørsel.

RIBB

MAKRORIBB

RIBB

Ryterna TLP Ribb leveres som standard med stuccostruktur. Modellen kan leveres i 11 forskjellige standard farger. Fargen hvit RAL 9016 og sort RAL 9005 leveres med trestruktur overflate.

Se mer informasjon om farger her >>

Stucco

MAKRORIBB

Ryterna TLP Makroribb leveres med seksjoner som er preget av bølger hver 10mm med stuccostruktur i overflaten. Modellen kan leveres i 3 forskjellige standard farger.

Se mer informasjon om farger her >>

Makroribb
struktur


SKINNER, BESLAG OG FJÆRER

TLP porter leveres med komplett beslag, skinner og fjærer. Standard beslag krever min. 370 mm overhøyde og 150 mm fri sideplass på hver side. Har du en overhøyde som er lavere eller høyere kan vi tilpasse beslag ut i fra hva som passer din lysåpning. Vi tilbyr også høyt løft beslag, vertikal løft og takfølge beslag.

Finn beslaget som passer din lysåpning her >>

EKSTRA UTSTYR SOM ER INKLUDERT VED BESTILLING AV INDUSTRIPORT:


Håndtak

Låsbolt i skinne

Fjærbruddsikring

SIDEDØR

Ryterna tilbyr skreddersydde sidedører som passer til garasjeporten dere har valgt. Dørene er produsert av 40mm isolerte leddportpaneler med ramme av aluminiumprofiler og leveres med dørvrider og lås.

Les mer om sidedør >>

DØR I PORT

Ønsker dere ekstra inngang til garasjen uten å ta noe av portbredden så er gangdør i port en praktisk løsning. Døren leveres komplett med håndtak og lås. Dørkarmen leveres som standard i aluminium, men kan lakkeres om ønskelig. Valget mellom standard og lav terskel avgjøres ved bestilling.

Skal det benyttes portåpner på garasjeporter med gangdør er det pålagt å sette på en dørbryter og et koblingssett for dør i port som kobles til portåpneren for at ikke porten skal kunne kjøre opp når døren står i åpen posisjon. Vi har selvsagt alt dere trenger til å få leveransen komplett så kontakt oss om du ønsker mer informasjon om dør i port.


PRIVATPORTER


INDUSTRIPORTER


SKYVEPORTER


PORTÅPNER


LABANK / RETRO


DESIGNPORTER


TOFLØYET DØR


RESERVEDELER TIL ALLE TYPER GARASJEPORTER


NYHETER OG OPPDATERINGER:

HOVEDLEVERANDØRER:

Klikk på logoen for å komme inn på nettsiden deres.