RYTERNA SLICK PLUS

Eksklusivt belagte glatte dører fikk navnet Slick Plus for original idé og imponerende utseende. Ryterna Slick Plus leveres med panel som har en helt glatt overflate. Det er brukt dobbel ståltykkelse på utsiden for å gi porten et virkelig solid uttrykk og utførelse. Denne estetiske nytelsen passer utmerket til alle eksklusive hus.


Standard størrelse er opp til 6000 x 3000 mm, større størrelser kan leveres på forespørsel.

STRUKTUR

Ryterna Slick Plus panel leveres med glatt overflate.

Glatt

FARGEVALG

Slick Plus porter kan leveres i syv forskjellige standard farger. "Rustfritt stål" har blitt en stor suksess - denne taler for seg selv. Slick Plus fargene "kobber", antrasitt grå inneholder glitter som gir et meget eksklusivt preg.


Stål (farge)

Kobber (farge)

Antrasitt Grå

SIDEDØR

Sidedører brukes gjerne som ekstra inngang til garasjen eller til f.eks. en bod. Ryterna tilbyr skreddersydde sidedører som passer til garasjeporten dere har valgt. Dørene er produsert av 40mm isolerte leddportpaneler med ramme av aluminiumprofiler og leveres med dørvrider og lås. Galvanisert og lakkert overkarm kan bestilles for montering i front, på innside eller ved siden av åpningen.

Les mer om sidedør >>

DØR I PORT

Når sidedør er umulig og det er behov for ekstra inngang til garasjen, kan en dør monteres direkte i porten. Standard dør kan leveres med håndtak og lås. I tillegg er det mulig å velge mellom standard inngangsdør og dør med lav terskel, en løsning som gjør det enklere med hensyn på sykkel, trillebår eller scooter.

Les mer om dør i port >>


PRIVATPORTER


INDUSTRIPORTER


SKYVEPORTER


PORTÅPNER


LABANK / RETRO


DESIGNPORTER


TOFLØYET DØR


RESERVEDELER TIL ALLE TYPER GARASJEPORTER


NYHETER OG OPPDATERINGER:

HOVEDLEVERANDØRER:

Klikk på logoen for å komme inn på nettsiden deres.