INFORMASJON

FDV DOKUMENTASJON FOR BERNER PORTÅPNER

FDV dokumentasjon innebærer krav til forvaltning, drift og vedlikehold av et produkt. Dokumentasjonen inneholder generell informasjon om portåpnerne, samt veiledning til vedlikehold og sikkerhet. Ved hjelp av FDV dokumentasjon skal det være mulig å drifte og vedlikeholde på en effektiv og økonomisk måte, slik at garasjeporten skal fungere optimalt over hele dens «estimerte» levetid.

TYPISK BERNER - TEKNIKK SOM HAR DET I SEG.

INNBRUDDSBESKYTTELSE

Når porten stenges smekker sikringen inn i anslaget til styreskinnen. Dette er den mest effektive beskyttelsen mot at porten kan jekkes opp. Denne mekaniske sikringen fungerer alltid. Også uten strøm!

INTELLIGENT UTKOPLINGSAUTOMATIKK

Ved hinder stopper porten omgående og kjører opp igjen. Utkoplingsautomatikken kontrollerer seg selv og justerer seg evt. på nytt. På denne måten er det ikke mulig med feil.

ENKEL BETJENING

Innlæring og programmering gjøres enkelt med tastetrykk og ny menyføring, på denne måten kan så og si hvem som helst, innlære og betjene motoren raskt - noe som igjen kan spare deg for både tid og penger.

LUFTEFUNKSJON

Portåpneren kan om ønskelig programmeres med 2 forskjellige åpninghøyder. Det å benytte en lufteposisjon gjør utlufting enkelt om man ikke har andre utluftingsmuligheter i garasjen.


SKINNESYSTEM

Den 3 cm flate skinnen leveres med den velprøvde og slitesterke polyurtan tannreimen med innstøpte stålwire.


MYK START OG STOPP

Standard, integrert myk-start og myk-stopp funksjon sørger for en rolig og skånsom drift.


KVALITETSSTEMPLET

Alle Berner garasjeportmotorer er velprøvd i alle deres funksjoner og er utmerket med kvalitetsstempelet TÜV-og kontrollert for standard.


GARANTERT KVALITET

Alle Berner garasjeportmotorer har 5 års garanti, i tillegg til 2 års garanti på alt av ekstra utstyr.


PRIVATPORTER


INDUSTRIPORTER


SKYVEPORTER


PORTÅPNER


LABANK / RETRO


DESIGNPORTER


TOFLØYET DØR


RESERVEDELER TIL ALLE TYPER GARASJEPORTER


NYHETER OG OPPDATERINGER:

HOVEDLEVERANDØRER:

Klikk på logoen for å komme inn på nettsiden deres.