INFORMASJON

FDV DOKUMENTASJON FOR RAYNOR PORTER

FDV dokumentasjon innebærer krav til forvaltning, drift og vedlikehold av et produkt. Dokumentasjonen inneholder generell informasjon om garasjeporten samt veiledning til vedlikehold og sikkerhet. Ved hjelp av FDV dokumentasjon skal det være mulig å drifte og vedlikeholde på en effektiv og økonomisk måte, slik at garasjeporten skal fungere optimalt over hele dens «estimerte» levetid.


MULTILAGSPANEL:

Raynor's 35 mm tykke sandwichseksjoner består av miljøvennlig polyuretanskum som gjør portseksjonen kompakt og gir porten en høy isolasjonsverdi. Isolasjonen gjør også porten meget motstandsdyktig mot ytre påvirkninger.

1. Trestruktur
2.Epoxy primer
3. Galvanisering
4. Høykvalitets-stål
5. Miljøvennlig polyuretanskum
6. Høykvalitets-stål

SIKKERHETFINGERKLEM SIKRING

Når porten åpnes og lukkes vil Raynor Finger Protection System forsiktig skyve fingrene bort fra portskjøtene.

WIREFESTE SIKRING

Raynor nedre wirefeste er festet slik i bunnseksjonen at wiren ikke kan løsne når wirene er i spenn. Det ekstra sikrede wirefeste kan hindre ulykker og skader.

INNVENDIG KLEMSIKRING

Hel lukket vinkelskine forhindrer klem-ulykker også på innsiden. Dette gjør Raynor beslaget til et av de sikreste på markedet.


FJÆRBRUDD SIKRING

Den integrerte fjærbrudd sikringen forhindrer at porten kan falle mer enn 300 mm ned ved eventuell fjærbrudd.

FUNKSJONER OG HOLDBARHET


TETTE SKJØTER

En gjennomgående kuldebrobryter hindrer varmetap og skiller ytre og indre stålplate. Mellom seksjonene er det også en pakning som gjør portskjøten tett.

VÆRTETTING

Det er tettlister av høy gummikvalitet både over og på sidene av porten. Nede søger en frostsikker bunnlist av EPDM for å stoppe smuss og slagregn. Den er utformet slik at den også kan ta opp små ugjevnheter i garasjegulvet.

TORSJONSFJÆRER

Raynor leddporter leveres med pulverlakkerte torsjonsfjærer. Dette hindrer korrosjon og øker holdbarheten. Torsjonsfjærer gir en perfekt avbalansert port som lett kan åpnes og lukkes manuelt.


SKINNER

Portskinnene er justerbare for å kunne tilpasses til portåpningen. Dette letter monteringen og hindrer varmetap.


PRIVATPORTER


INDUSTRIPORTER


SKYVEPORTER


PORTÅPNER


LABANK / RETRO


DESIGNPORTER


TOFLØYET DØR


RESERVEDELER TIL ALLE TYPER GARASJEPORTER


NYHETER OG OPPDATERINGER:

HOVEDLEVERANDØRER:

Klikk på logoen for å komme inn på nettsiden deres.