TOFLØYET DØR

Tofløyet dør kan brukes i både garasjer, uthus, stall, låver og boder. Det er et godt alternativ for deg som har liten overhøyde i garasjen eller ønsker å benytte hele takhøyden innvending. Våre tofløyede dører er isolert, robust og kompatibel med Berner og Marantec portåpner.


Alle dørene spesialtilpasses på mål uten pristillegg. Maks. standard størrelse BxH: 3000 x 2400 mm. Andre dørmål på forespørsel.

DESIGN

Ribb (struktur)

Fyllinger (struktur)

Midtribb (struktur)

Mikroribb

Flush (struktur)

Slick (glatt)

Midtribb (glatt)

Chevron - Ribb

Chevron - Midtribb

Tradisjonell - Vertikal

Tradisjonell - Horisontal

Den fleksible løsningen!

Dørene er bygd opp av de samme 40 mm isolerte, stålseksjonene som våre leddporter. Dermed er alle de samme design, farger og panel modeller som våre leddporter, tilgjengelig på våre dører. Liggende panel er standard på våre dører. Om ønskelig kan døren leveres med stående panel eller Chevron som er skråstilt panel, dette tilsvarer det gode, gamle fiskebensmønstret. Fordelingen av dørblader kan deles 50/50, 70/30 eller hvilken som helst annen rimelig andel. Dørene leveres komplett med stålkarm, vrider og sylinderlås med 3 stk. nøkler. Monteringen er raskt og enkel med alle festene inkludert.

Håndtak høyde 850 - 1150 mm.
Dørene leveres som standard med hvitt håndtak på alle hvite dører og sort håndtak på sorte dører. Aluminiumsfarget håndtak eller endringer kan leveres på forespørsel.

> LAST NED BROSJYRE


PRIVATPORTER


INDUSTRIPORTER


SKYVEPORTER


PORTÅPNER


LABANK / RETRO


DESIGNPORTER


TOFLØYET DØR


RESERVEDELER TIL ALLE TYPER GARASJEPORTER


NYHETER OG OPPDATERINGER:

HOVEDLEVERANDØRER:

Klikk på logoen for å komme inn på nettsiden deres.